NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید! آپدیت جدید هوش مصنوعی دیپ‌سیک منتشر شد (۸ خرداد ۱۴۰۴) ایلان ماسک پایان مأموریتش در دولت ترامپ را رسماً اعلام کرد کدام بازی‌های ویدیویی در سال ۲۰۲۴ بیشترین کاربران را داشته‌اند؟ + جدول پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ عکس‌های سه‌بعدی اینستاگرام به هدست‌های Meta Quest می‌آیند استخراج قانونی رمزارز فقط در زمان‌های غیرپیک مجاز است هوش مصنوعی گراک تاچندماه دیگر به تلگرام اضافه می‌شود + فیلم وزیر ارتباطات: باید معیشت مردم در افزایش تعرفه اینترنت مدنظر قرار بگیرد هوش مصنوعی در آینده وردپرس نقش محوری خواهد داشت مالکیت رمزارز‌ها در سال ۲۰۲۵ افزایش چشمگیری یافته است اپ گوگل در زبانه‌ای جدید تصاویر موضوعی نمایش می‌دهد
سرخط خبرها

نگاهی به شماره جدید نشریه Techlife News | وعده‌های نسل پنجم

  • کد خبر: ۴۸۰۲۲
  • ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۰
نگاهی به شماره جدید نشریه Techlife News | وعده‌های نسل پنجم
نشریه Techlife News طرح روی جلد خود را به نسل پنجم شبکه‌های ارتباطی یا همان ۵G اختصاص داده است و از آن به عنوان نوآوری اعتیادآور در حوزه اینترنت بی سیم یاد کرده است.
نجفی | شهرآرانیوز - صنایع از اینترنت نسل پنجم تنها با عنوان یک نوآوری کم نظیر یاد می‌کنند، اما در عرصه سیاسی و به طور خاص برای دولت ایالات متحده، این فناوری سنگ بنای چالش‌های آینده این کشور با چین برای در اختیار گرفتن کنترل بازار‌ها خواهد بود. این در حالی است که برای من و شما به عنوان کاربران عادی و شهروندان مجازی، شاید بیش از یک امکان تازه مانند نسل چهارم و سوم نباشد! براساس گزارش‌ها شرکت‌های ارتباطاتی آمریکایی تا ۲۷۵ میلیارد دلار برای توسعه این شبکه در سراسر آمریکای شمالی سرمایه گذاری می‌کنند تا به این ترتیب و با فشار به دیگر کشور‌های اروپایی، راه برای توسعه نفوذ هواوی چینی در راه اندازی و اجرای زیرساخت‌های این شبکه به حداقل برسد. سوژه جذاب دیگر برای نشریات حوزه فناوری عرضه محصول جدید اپل، آیفون ۱۲، بود. نشریه Techlife نیز از آن غافل نشده و با توصیف «آینده را بیش از گذشته لمس کنید» به سراغ گزارش محصول جدید اپل رفته است.
 
عرضه این محصول به دلیل شیوع کووید ۱۹ با یک ماه تأخیر انجام گرفت، اما همان طور که انتظار می‌رفت، آیفون ۱۲ با شبکه ۵G عرضه شد. استفاده از چیپ‌های A۱۴ نیز عملکرد CPU و GPU آن را تا ۵۰ درصد بهبود داده است که نتیجه آن برای کاربران اپل برجسته خواهد بود. در خبر دیگری از دنیای سخت افزارها، شرکت صدونه ساله IBM اعلام کرده است برای تمرکز روی پلتفرم‌های رایانش ابری و هوش مصنوعی، حوزه خدمات زیرساخت خود به شرکت‌ها و سازمان‌ها را به ارزش ۱۹ میلیارد دلار برون سپاری خواهد کرد. گفتنی است درآمد سالانه IBM در سال گذشته میلادی ۷۷ میلیارد دلار اعلام شده است که برای رقابت با آمازون، مایکروسافت و گوگل در زمینه رایانش ابری هزینه‌های بیشتری را می‌طلبد.
 
 

برای دانلود این شماره کلیک کنید:

 

 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->